Feestelijke Indië-Herdenking Sawah Belanda

Het bestuur van de stichting Sawah Belanda organiseert op zondag 21 augustus van 13.00 tot 17.00 een feestelijke Indië-Herdenking bij het Indisch Monument in park Sacré Coeur aan de Velperweg 158 in Arnhem (achter het verzorgingshuis van Regina Pacis).

Na twee jaar van afwezigheid door de coronapandemie komt er dit jaar eindelijk weer een herdenkingsfeest bij het Indisch Monument. Op 21 augustus geven verschillende muzikanten, dansgroepen, kunst- en kledingkraampjes en spreekster Marion Bloem acte de présence in het park. Kindertheater LaMoMa is ook aanwezig en verzorgt onder andere een wajangpoppen workshop. Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. Cateraar Sama Sama verzorgt het Indisch buffet.

Op 15 augustus, voorafgaand aan het herdenkingsfeest, staat het bestuur stil met een (ingetogen) herdenking met kranslegging van 16.00 tot 17.00 bij het Indisch Monument in park Sacré Coeur. De officiële herdenking op 15 augustus én het herdenkingsfeest op 21 augustus zijn gratis toegankelijk.

Het bestuur van stichting Sawah Belanda

 

  • Geplaatst op:

    8 augustus 2022

  • Categorie:

    Algemeen